Det rettsløse barnet

Det rettsløse barnet - Inger Benson | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Inger Benson
DIMENSJON
5,59 MB
FILNAVN
Det rettsløse barnet.pdf
ISBN
3406823788047

BESKRIVELSE

Dette er en dokumentarbok om et barn som har bodd nesten 12 år på et somatisk sykehus. Det er en beretning om et barn som blir feilplassert og offer for omsorgssvikt i hjelpeapparatet. Det er en beskrivelse av ansvarsfraskrivelse på alle plan . og av de mekanismer som trer i kraft når noen tar ansvar og prøver å gripe inn til beste for barnet. Boken er også et debattinnlegg. Jeg ønsker å få fram at et funksjonshemmet barn har de samme grunnleggende behov og rettigheter som et funksjonsfriskt barn, og at et sykehus, en institusjon, ikke kan dekke disse grunnleggende behovene.Et funksjonshemmet barn har også rettigheter etter barneloven og lov om barneverntjenester. Det er de som skal håndheve lovene, som har sviktet i denne saken. Det handler ikke om manglende ressurser, men folk i posisjoner som er redde for å innrømme feil. Det handler om omsorgssvikt. Og om barnet som må betale prisen.Jeg har skrevet denne boken i håp om å kunne bevisstgjøre personer som arbeider med og for funksjonshemmede barn, og fortelle dem at de barna det gjelder, først og fremst er barn . og at de har det samme følelseslivet som et funksjonsfriskt barn. Funksjonshemningen må komme i annen rekke. Dessuten ønsker jeg å gjøre disse personene bevisste på at hver og en har et ansvar for å reagere når man ser at et barn er utsatt for omsorgssvikt.

Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Det rare er at disse barna ikke får den samme behandlingen som andre barn.

Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans.

RELATERTE BØKER