Luremus

Luremus - Elin Rise | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elin Rise
DIMENSJON
9,65 MB
FILNAVN
Luremus.pdf
ISBN
3560813005054

BESKRIVELSE

Møt Siwa, eller Siw Anette som hun egentlig heter: Vimsete, naiv, romantisk og morsom. Og bestemt. Siwas største skrekk er å bli en gammel mor. Derfor er hun besatt av å av å finne MANNEN I SITT LIV - før hun fyller 26.Siwa løper rundt på byen med hjertet i hånden, klar for å gi det til drømmeprinsen. Men hun er ikke interessert i å kaste trusa for noen som ikke er ute etter det samme som henne, til guttenes store fortvilelse. Siwa har også en liste med krav «Mr. Right» pent må leve opp til.Men hele tiden finner hun feil og mangler på fyrene hun dater. Dermed blir listen over krav lenger og lenger. Og tiden knappere og knappere ...Luremus er en roman om å finne den rette. Med andre ord en roman om frustrasjon, forelskelse, noia, overanalysering - og sex.

account_circle, 0 år. SPØRSMÅL heei 3 hva er luremus ???? account_circle.

Dessverre er alle kvinner luremus i forskjellige grader - de bruker alle sammen sex for å få hva de vil ha fra menn. common Norwegian word for dicktease or pricktease. Norwegian: Jeg møtte en deilig jente på fylla i går kveld og hun ble med meg hjem og alt, men så viste hun seg å være heftig LUREMUS, ass! Translation: I met a really hot girl last night whilst out drinking, and she came back to my place and everything, but then she turned out to be a dicktease (or pricktease) Lyrics for Luremus by Morgan Sulele.

RELATERTE BØKER