Max Uflaks; Superantihelten

Max Uflaks; Superantihelten - Rachel Renée Russell | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rachel Renée Russell
DIMENSJON
10,14 MB
FILNAVN
Max Uflaks; Superantihelten.pdf
ISBN
3005039573038

BESKRIVELSE

Ny serie fra forfatteren av Dustedagboka!Max Crumbly har plutselig havnet på verdens skumleste sted: Ungdomsskolen. Det er mye som er bra med den nye skolen, men problemet er at Max har så utrolig uflaks. Det er for eksempel uflaks at Bøllas nye hobby er å låse Max inne i et skap. Og så er det uflaks at Max har så lite til felles med superheltene han digger. Hans nesten overnaturlige evne til å lukte pizza på mange hundre meters avstand kommer jo ikke til å redde liv, akkurat. Men det hindrer ikke Max i å gjøre alt han kan for å bli den helten skolen trenger!

Det er mye som er bra med den nye skolen, men problemet er at Max har så utrolig uflaks. Det er for eksempel uflaks at Bøllas nye hobby er å låse Max inne i et skap. Kjøp Superantihelten fra Norske serier Ny serie fra forfatteren av Dustedagboka! Max Crumbly har plutselig havnet på verdens skumleste sted: Ungdomsskolen.

Denne boka er fiksjon. Max Crumbly har plutselig havnet på verdens skumleste sted: Ungdomsskolen. Det er mye som er bra med den nye skolen, men problemet er at Max har så utrolig uflaks.

RELATERTE BØKER