Rock Springs

Rock Springs - Richard Ford | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Richard Ford
DIMENSJON
3,12 MB
FILNAVN
Rock Springs.pdf
ISBN
6987210968209

BESKRIVELSE

Richard Ford regnes som en av de fremste amerikanske novellekunstnere i dag, og er i tillegg en mesterlig romanforfatter. Novellene i "Rock Springs" viser hvor ensomt det kan være å elske, hvor hardt det er å bære en drøm og hvor vanskelig det kan være å få mellommenneskelige forhold til å overleve. Ganske alminnelige mennesker kjemper for å finne fotfeste og gi livet mening i det karrige og utsatte amerikanske Vesten. "Praktfull ... En av de mest bemerkelsesverdige fortellerne og fremste stilistene i sin generasjon" THE NEW YORK TIMES

As of the 2000 census, the town population was 1,285. It is the county seat of Edwards County.

Residents enjoy masterplan amenities, including neighborhood parks and notable schools. Located near Highway 50 and White Rock Road, ... Page 3 | View 168 homes for sale in Rock Springs, WY at a median listing price of $225000.

RELATERTE BØKER