Svart regn

Svart regn - Mari Moen Holsve | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mari Moen Holsve
DIMENSJON
12,9 MB
FILNAVN
Svart regn.pdf
ISBN
8851787207138

BESKRIVELSE

Svart regn er den andre boka i Mari Moen Holsves trilogi Halvgudene. Dimyne, Briskir og Trigg planlegger sammen med trysfelderne å infiltrere en stor samling i Forbundsborgen, der blant annet Forbundets leder, Frytilgor, vil være. Men når Briskir, som er sanndrømt, drømmer at et vulkanutbrudd vil finne sted rett ved Forbundets hovedkvarter, én dag før samlingen, innser de at det beste vil være å holde trygg avstand, og la vulkanen ta seg av Forbundet. Det er bare ett problem: I drømmen ser også Briskir seg selv, søsteren Dimyne, og trysfelderen Askil der, like ved vulkanen. Hva bringer dem så nære livsfare? Og hvorfor er ikke Trigg tilstede i drømmen? Gudekrefter og mot blir virkelig satt på prøve, når Dimyne, Briskir og Trigg må kjempe mot Forbundet og naturkreftene, og søke hjelp fra nye bekjente og utenkelige allierte.Spenningen startet i Halvgudene - og vil få sin avslutning i Arven etter Mael.

I denne utgaven får du de to første bøkene i serien - Halvgudene og Svart regn. Svart Regn book. Read 5 reviews from the world's largest community for readers.

For noen er det skremmende, for våghalsen Sjur Willy er det fullt av muligheter og sitrende spenning. Læs mere om Seven J Jacket, regnjakke dame. Tryg handel med Prisgaranti og 365 Dages Åbent Køb Dette er den første og andre boken i Halvgudene-trilogien.

RELATERTE BØKER