De dødes byrå

De dødes byrå - Gareth P. Jones | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gareth P. Jones
DIMENSJON
10,99 MB
FILNAVN
De dødes byrå.pdf
ISBN
9852300671468

BESKRIVELSE

Sam Toop har en unik evne: Han kan se og snakke med gjenferd, og det er praktisk når man jobber i et begravelsesbyrå, men ganske slitsomt når de døde trenger hjelp!Byråkraten Lapsewood arbeider for "Byrået" i de dødes rike, og han har fått et vanskelig oppdrag i London: En demonhund herjer, Svartråte infiserer bygninger, og flere gjenferd forsvinner på mystisk vis. Hvem er det som er ute etter de døde?Sam blir bedt om å hjelpe til med etterforskningen, men kan han komme levende fra det? "De dødes byrå" er et morsomt, skummelt og bloddryppende mysterium av Gareth P. Jones, som også er forfatteren bak «Arvingene», «Arvingene og den tvilsomme onkelen», «Tidsmysteriet» og «Familieforbannelsen».

Den gåtefulle Oberon Qvist 115. Trick oe Treat - Jackson Sharp 116.

Hør baksidetekst Fra forlagets omtale: Sam Toop har en ... Tittel: De dødes byrå Forfatter: Gareth P. Jones Antall sider: 416 Originalens tittel: Constable & Toop Utgitt: 2018 Forlag: Mangschou Forlag Sjanger: Fantasy, grøss, spenning ISBN: 9788282381864 Oversatt av: Øystein Rosse Omslagsdesign: Sam Hearn Mitt terningkast: De dødes byrå Ny fantastisk bok av Gareth P.

RELATERTE BØKER