Drammens rekordbok

Drammens rekordbok - Ingvild Schade | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingvild Schade
DIMENSJON
9,66 MB
FILNAVN
Drammens rekordbok.pdf
ISBN
2673253679255

BESKRIVELSE

Drammen sentrums høyeste blokk, Skistadbygget, har taxisentral i første etasje. I trettende etasje bor Reidar Larsen: En selvhøytidelig forfatter som forstår alt. Til og med Hegel. I leiligheten under bor familien Beige: Familiefaren Jan Beige chatter i smug med ei seksten år gammel jente på internett. Kona Aina Therese er hekta på trav og trenger piller for å få dagene til å gå. Og den tause sønnen Glenn blir utvist fra skolen etter å ha skrevet et langdikt der han blottstiller ti av byens innbyggere. For å vekke folk fra å leve atskilte og passive liv side om side, inviterer Reidar Larsen hele Drammen til kirketacos. "Drammens rekordbok" forteller historien om en by med rekordhøye hus og mennesker: Falne menn og ufordragelige kvinnfolk som enten de hvisker, skriver, roper med utestemme inne, eller er helt stumme hele tiden føler seg ekskludert og litt dumme. En uvøren roman som gjør noe rart med deg.

Men ikke uten litterær tyngde. Å beherske stil på denne måten er uvanlig og sårt tiltrengt i ny, norsk skjønnlitteratur. Utgitt av Drammens Tidende AS; Strømsø Torg 9, 3044 Drammen; Postadresse: Postboks 7033, 3007 Drammen; Ansvarlig redaktør: Espen Sandli; Nyhetsredaktør (konst.): Drammens Is, etablert som Drammens Iskremsfabrikk den 1.

Boka er gjennomillustrert av forfatteren. Drammens rekordbok av Ingvild Schade e-bok, 2014, Norsk (bokmål), ISBN 9788249514458. Drammen sentrums høyeste blokk, Skistadbygget, har taxisentral i første etasje.

RELATERTE BØKER