Gud i norsk politikk

Gud i norsk politikk - Torkel Brekke | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torkel Brekke
DIMENSJON
11,94 MB
FILNAVN
Gud i norsk politikk.pdf
ISBN
7782461715660

BESKRIVELSE

Forfatteren ser på hvilken rolle religion spiller i politikken i dagens Norge og om virkeligheten lever opp til forventningen om at politikk og religion skal være atskilte sfærer.

Kronikken er basert på Solheims bidrag i boka «Gud er tilbake!», nylig utgitt av Tankesmien Skaperkraft på Frekk Forlag. Publisert ... De fremhevet flerdimensjonaliteten og kryssende skillelinjer som et særtrekk ved norsk politikk.

Den guden Moses møtte på Sinai var ingen moderne demokrat. Og då demokratiet kom sigande inn i europeisk politikk i ulike former, møtte det ofte Gud og hans folk som motstandarar. Gud i norsk politikk (Heftet) av forfatter Torkel Brekke.

RELATERTE BØKER