Harde og plastiske materialer; tre, metall, leire

Harde og plastiske materialer; tre, metall, leire - Arvid Peder Einmo, Anne Grethe Hestad | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arvid Peder Einmo, Anne Grethe Hestad
DIMENSJON
4,4 MB
FILNAVN
Harde og plastiske materialer; tre, metall, leire.pdf
ISBN
2824004027832

BESKRIVELSE

Boka gir ei innføring i framstilling av gjenstander i tre, metall og leire. Den tar for seg estetikk, redskaper, teknikker, materialer og produksjon. Har litteraturliste og register.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788275220729 Harde og plastiske materialer: tre, metall, leire Av Arvid Peder Einmo, Anne Grethe Hestad Forlag Tell forl. ISBN 9788275220729 Utgitt 1999, Innbundet Leire og andre modellérbare masser er plastiske fordi de inneholder partikler som danner en formbestandig struktur i hver ny form man gir massen..

Har litteraturliste og register. Av Veronica, Gyri & Anniken Denne uken har vi jobbet med leire som materiale. Leire er et lett materiale å jobbe med, det er lett å forme og derfor kan dette være et fint materiale for barna å uttrykke seg gjennom.

RELATERTE BØKER