Mot

Mot - Bjørg Thorhallsdottir | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørg Thorhallsdottir
DIMENSJON
9,87 MB
FILNAVN
Mot.pdf
ISBN
5447627268955

BESKRIVELSE

Mot er noe vi trenger når vi er redde og står foran ukjent terreng. Med underfundighet og humor deler Bjørg Thorhallsdottir sin visdom med oss gjennom ord og bilder. Boken handler om å tørre å våge - og å tørre å ta imot. Bjørg Thorhallsdottir gir oss mot til å feile. Mot til å være sårbare. Mot til å snuble. Mot til å reise oss igjen og klatre videre - og mot til å være lykkelige. Hun har skapt en vakker og klok gavebok med bilder og tekster som varmer hjertet og sprer glede. Boken er i samme serie som "Velkommen til verden", "Venner" og "Kjærlighetsfanget".

MOT-konseptet er basert på formålet om å skape et tryggere samfunn gjennom å styrke ungdoms robusthet, bevissthet og mot - mot til å leve, mot til å bry seg og mot til å si nei. MOT er en norsk ideell organisasjon stiftet i 1997. Initiativtakerne var skøyteløperne Atle Vårvik og Johann Olav Koss.

Derfor etablerer vi treningsrom, eller Pusterom som vi kaller det, på kreftsykehus i Norge. Les mer om Aktiv mot kreft Nei, du kan ikke reservere deg mot dette i Reservasjonsregisteret.

RELATERTE BØKER