Nye spell av Emil fra Lønneberget

Nye spell av Emil fra Lønneberget - Astrid Lindgren | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Astrid Lindgren
DIMENSJON
3,77 MB
FILNAVN
Nye spell av Emil fra Lønneberget.pdf
ISBN
9079477979681

BESKRIVELSE

I starten av denne boka har Emil spikket 97 tregubber. Når boka er ferdig står det 125 tregubber i snekkerbua. Så kan man regne ut hvor mange spell det har blitt.Den andre boken om Emil. Her kan du lese om da blodklubbrøra skvatt rundt ørene på faren, og om den gangen Emil skaffet seg hest og skremte vettet av hele Vimmerby! Det er kanskje ikke så merkelig at lønnebergboerne har lyst til å sende ham til Amerika - noe moren hans slett ikke vil vite noe av: «Emil er en snill gutt», sier hun. ""Vi er glade i ham akkurat som han er". Flott gavebok med etterord av Agnes-Margrethe Bjorvand.

utg. ... Nye spell av Emil fra Lønneberget 2.

Det var han som gjorde flere spell enn det var dager i året. Nye spell av Emil fra Lønneberget (Nye spell av Emil fra Lønneberget #1) lydbok. 49,-Emil fra Lønneberget bodde på gården Katthult i Lønneberget sogn i Småland.

RELATERTE BØKER