Offer for kommunens makt og overgrep

Offer for kommunens makt og overgrep - Ragnhild Lien | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ragnhild Lien
DIMENSJON
4,81 MB
FILNAVN
Offer for kommunens makt og overgrep.pdf
ISBN
9196871082252

BESKRIVELSE

Denne boken forteller fakta på serier med motarbeide fra kommune administrasjon for bare en familie igjennom 25 år. Som viser hva sterke krefter i slike stillinger kan forårsake av forfølgelse, overgrep og forskjellsbehandling for å øve økonomisk press. Som i dette tilfelle kunne ført til, offerets hjem lagt under hammeren. Fortellingen er skrevet kun etter alt som kan dokumenteres, Men er også tenkt for å sette lys på kundebehandling som kan skje i offentlige stillinger. Kanskje lesere vil kjenne seg igjen i enkelte episoder, eller se problemene når slikt skjer. Det viser også at når en blir utsatt for slike forfølgelser er det svært nødvendig å ikke ta saker personlig, men se det som feil og vanskelig saksbehandling, som får saker til å utarte seg slik. Man bør også sette seg godt inn i alle forhold med et maktapparat.

I straffeloven av 2005 § 282 defineres nære relasjoner som nåværende eller tidligere ektefelle eller samboer, nåværende eller tidligere ektefelles eller samboers slektning i rett nedstigende linje, slektning i rett oppstigende linje, noen i sin ... uttrykke kommunens utviklingsmål på ... I en vid definisjon kan begrepet «nære relasjoner» også omfatter relasjoner der utøver og offer står i et makt/omsorgs-forhold til hverandre.

Omfanget i Tysfjord-saken er enormt, slår forsker fast. seksuelle overgrep som barn kan bli den hemmeligheten man ikke snakker om (Hoefnagels & Mudde, 2000). Det kan være mange årsaker til at mennesker ikke forteller om seksuelle overgrep de har vært utsatt for i barndommen.

RELATERTE BØKER