Samhandling - veien til kompetanse

Samhandling - veien til kompetanse - Birgit Malmo, Marit Stemshaug | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Birgit Malmo, Marit Stemshaug
DIMENSJON
11,46 MB
FILNAVN
Samhandling - veien til kompetanse.pdf
ISBN
1381569973321

BESKRIVELSE

Samhandling - veien til kompetanse er en lærebok om samarbeid mellom barnehage og foreldre til faget pedagogisk teori og praksis i førskolelærerutdanningen.Boka tar opp det viktige, men av og til vanskelige, samarbeidet mellom heim og barnehage. Forfatterne har som mål å gi studenter og yrkesutøvere bedre ballast til å kommunisere og samhandle med foreldrene. Foreldrene representerer mennesker med forskjellig bakgrunn, livsstil, verdier og holdninger, og det er viktig at barnehagen erkjenner deres rettigheter og plikter når det gjelder å oppdra barna sine. Forfattere er Birgit Malmo og Marit Stemshaug, som begge har over 20 års erfaring fra undervisning i pedagogisk teori og praksis.

Om arrangementet: Regional forsknings- og fagutviklingskonferanse. Fokus på forskning og erfaringskunnskap.

'Samhandling - veien til kompetanse' tar opp det viktige, men av og til vanskelige, samarbeidet mellom heim og barnehage. For å kunne samarbeide bedre med utsatte barn og foresatte - og med andre tjenester, trenger alle medarbeidere en felles grunnleggende kompetanse. I Arendal ønsker vi at alle medarbeidere har kunnskap om: Hvorfor er Arendal kommune opptatt av bedre tverrfaglig innsats (BTI) - og hva er BTI-modellen? Tilbud og tjenester for barn, unge, foresatte og gravide i Arendal Handlingsveileder BTI og ... Samhandling.

RELATERTE BØKER