Skriv på norsk

Skriv på norsk - Kirsten Wandahl | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kirsten Wandahl
DIMENSJON
9,15 MB
FILNAVN
Skriv på norsk.pdf
ISBN
2266576965441

BESKRIVELSE

Skriv på norsk bygger opp deltakernes skriftlige språkferdigheter, og er utviklet for å støtte voksne innvandrere i skriftspråklig produksjon på B1- og B2-nivå. Boka gir god øving til Norskprøvene, og bidrar til å gjøre deltakerne i stand til å skrive varierte og nyanserte tekster på andrespråket norsk.

Når leksjonen slutter, kan du lære mye fra øvelsestrendene: OPM, nøyaktighet og feilfordeling. Tips for suksess: Når du trener på å skrive - ikke se på tastaturet - ikke engang et raskt blikk! Se kun på skjermen. Lær ord ved å se på bilder, lytte, lese og skrive.

hos Cecilie - men dette tilbudet gjelder kun for nettkursdeltakere. På nettkurset får du andre tips som er viktige for din prosess. På denne siden har jeg prøvd å samle noen gode ideer, men jeg blir liksom aldri helt ferdig med alle planene mine, så det er ikke alle undersidene som fungerer ennå ;-) Selv om ikke alt er ferdig, er det likevel mange gode ideer å hente nedenfor på denne siden. Kjennetegnene på måloppnåelse gjelder ny læreplan i norsk (NOR01-06).

RELATERTE BØKER