Taekwondo

Taekwondo - Woon Sup Cho | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Woon Sup Cho
DIMENSJON
12,81 MB
FILNAVN
Taekwondo.pdf
ISBN
3712045753524

BESKRIVELSE

Taekwondo junior er en teoribok i Taekwondo som er spesielt skrevet for barn og ungdom. Boken tar for seg pensumet opp til sort belte. Grandmaster Cho Woon Sup er Norges eneste stormester i Taekwondo. Han har en unik erfaring, som han har opparbeidet seg gjennom et langt liv med taekwondo. Grandmaster Cho Woon Sup er tidligere langslagstrener i både kamp og mønster.

Det skiller seg fra karate ved mer aktiv bruk av bena til hopp og høye spark. Taekwondo er utviklet fra rundt 2000 år gamle våpenløse selvforsvarsteknikker og er nå både en konkurranseidrett og et selvforsvarssystem.

Elvebyen Taekwondoklubb oppdateres jevnt på vår Facebook side. Welcome to TAEKWONDO official YOUTUBE chanell +672.000 fans on facebook https://www.facebook.com/TAEKWONDOGREGORIO Om forbundet ITF Taekwon-Do Norway er tilsluttet International Taekwon-Do Federation, og ble stiftet 28. desember 2000.

RELATERTE BØKER