Trollbundet

Trollbundet - Ellinor Rafaelsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ellinor Rafaelsen
DIMENSJON
9,84 MB
FILNAVN
Trollbundet.pdf
ISBN
1891147106721

BESKRIVELSE

- Ti, din lille flokse! Harald grep henne om håret og tvang hodet hennes bakover. Det svake lyset som sivet inn ga nok lys til at Tora kunne se uttrykket i de blågrå øynene hans. Et uttrykk hun ikke klarte å tyde. Var det sinne? Hat ... eller ... begjær? Eller en blanding? - Hva er det du fyller min kones hode med når du sniker deg inn hos henne og sitter og drikker opp kafferasjonen vår? hveste han og rykket til så hardt at det sved i hårrøttene. - Hva er det du prøver å innbille henne? Hva?

Olivia tror hun har kontroll på det som skjer i huset. Er det kanskje heller slik at det er huset som har kontroll over henne? Olivia er bekymret.

Jacqueline West; Simen Hagerup (Oversetter) Serie: Bortenfor-bøkene 2. Les utdrag I første bok i Bortenfor-bøkene ble vi kjent med 11 år gamle Olivia.

RELATERTE BØKER