Veiledningspedagogikk i politiutdanningen

Veiledningspedagogikk i politiutdanningen - Terje Garnås Kristiansen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terje Garnås Kristiansen
DIMENSJON
7,27 MB
FILNAVN
Veiledningspedagogikk i politiutdanningen.pdf
ISBN
7713795322113

BESKRIVELSE

Denne boka gir veiledere og studenter i politiutdanning innsikt om veiledning til bruk i opplæringen. Boka bidrar også til økt refleksjon og forståelse for hvordan veiledning kan gjennomføres. Forfatterens håp er at denne boka skal høyne kvaliteten på praksisopplæringen i studiet, og lette arbeidet for veileder..

Vår 2009 Scanvik er importør og distributør af: Rejseguider og landkort til hele verden, nordiske bøger, andre internationale udgivelser, reoler, legetøj og sprogkurser. Veiledningspedagogikk i politiutdanningen. Terje Garnås Kristiansen.

Sentrale begreper ... Søkere som har Veiledningspedagogikk 1 (10 stp) fra før må ta innpasningsemnet på 5 stp for å kunne ta eksamen i Veiledningspedagogikk 2 (15 stp). Jobbmuligheter Veiledningspedagogikk er et tverrfaglig studium som gir grunnleggende kompetanse i veiledning og veiledningsoppgaver i utdanning og yrke, blant annet til studenter, elever, kolleger, nytilsatte, ledere og brukere av ulike tjenester. Veiledningspedagogikk for praksislærere og mentorer (1.-10.

RELATERTE BØKER