Alice og alt du ikke vet og godt er det

Alice og alt du ikke vet og godt er det - Torun Lian | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torun Lian
DIMENSJON
8,10 MB
FILNAVN
Alice og alt du ikke vet og godt er det.pdf
ISBN
6981816385422

BESKRIVELSE

Det er sommer og ferie, men akkurat da Alice tror at alt er fint, slår det henne: Kanskje hun holder på å bli forelsket? Det ville i så fall være en katastrofe. Torun Lian og Øyvind Torseter har mottatt flere priser og strålende kritikker for serien om Alice Andersen. Nå kommer den fjerde boka.Alder: 6-9 år

Torun Lian og ... Alice; År: 2017; Noter: Alice er vanligvis bekymret for det meste, men klarer seg ganske bra for det. Det er sommer og ferie, og akkurat nå føler hun at alt er fint.

Fortelling for småskole-/mellomtrinnet. Omtalen er ... Torun Lian og Øyvind Torseter har mottatt flere priser og strålende kritikker for serien om Alice Andersen.

RELATERTE BØKER