Asterix oppdager Amerika

Asterix oppdager Amerika - René Goscinny | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
René Goscinny
DIMENSJON
8,67 MB
FILNAVN
Asterix oppdager Amerika.pdf
ISBN
4812705818183

BESKRIVELSE

Bli med til år 50 f.Kr. der Romerriket har slavebundet nesten hele den siviliserte verden ... Nesten fordi EN lite gallerlandsby står fortsatt imot overmakten. Asterix er en verdenskjent tegneserie skapt av René Goscinny og Albert Uderzo. Denne albumutgaven er utvidet og nyredigert med nye farger og ny teksting.

Filmen er delvis basert på Asterix oppdager Amerika med eksklusive hendelser, det er også den første og så langt den eneste filmen i serien som ikke er produsert i Frankrike, samt eneste av ... ASTERIX OPPDAGER AMERIKA (1978) Skapt av Rene Goscinny og Albert Uderzo. Innbundet.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Asterix er en verdenskjent tegneserie skapt av René Goscinny og Albert Uderzo. Les mer.

RELATERTE BØKER