#Kampklar

#Kampklar - Nina Rossing | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nina Rossing
DIMENSJON
5,48 MB
FILNAVN
#Kampklar.pdf
ISBN
7155794889049

BESKRIVELSE

Skremmende aktuelt om sterke jenter og netthets Etter en fotballkamp der Anja må dele ut rødt kort til vinnerlagets store stjerne, våkner hun til trusler og netthets. Brått overskygges skole, fotball og forelskelser av kampen for å stå imot hetsen. Anja nekter å la seg knekke, og sammen med venninnene legger hun en plan for å få kontrollen tilbake. Men alt endrer seg da truslene tar en enda mer brutal vending. #Kampklar er en skremmende aktuell roman som viser deg sosiale mediers mørke sider. Det er også en historie om vennskapets makt, mot og viljen til ikke å forbli et offer.

Det er også en historie om vennskapets makt, mot og viljen til ikke å forbli et offer. LES MINDRE Forlagets omtale Forlagets Skremmende aktuelt om sterke jenter og netthets Etter en fotballkamp der Anja må dele ut rødt kort til vinnerlagets store stjerne, våkner hun til trusler og netthets. #kampklar av Nina Rossing Anja går i 2.

Språk: Bokmål. Anbefalt alder: Alder 13 ... «#Kampklar»: En sterk fortelling om fotballjenter, fordommer og fittetryner.

RELATERTE BØKER