Straahlbox

Straahlbox - Thure Erik Lund | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thure Erik Lund
DIMENSJON
9,10 MB
FILNAVN
Straahlbox.pdf
ISBN
6423940272639

BESKRIVELSE

"Straahlbox" er en bok full av historier som vokser ut av teksten og tar oss over alle grenser språklig, mentalt og verdslig. Teksten vrir og vrenger på seg, forskyver tid og rom og identitet, og tvinger leseren til hele tiden å justere sin forståelsesplattform for ikke å miste fotfestet. Slik leder fortelleren leseren stadig dypere ned og rundt i menneskenes innerste gjemmer. Det er smertefullt og samtidig eggende, trist og uendelig rørende, klart og ugjennomtrengelig, som den materielle verden er.

Teksten vrir og vrenger på seg, forskyver tid og rom og identitet, og tvinger leseren til hele tiden å justere sin forståelsesplattform for ikke å miste fotfestet. Slik leder fortelleren leseren stadig dypere ned og rundt i menneskenes innerste gjemmer.

januar 2010 - 19.28; Publisert i bevissthet, media, narkotika; Merket med Amsterdam, Deichman, Lund, Straahlbox, TEL, Thure, Thure Erik Lund; Share this: Klikk for å dele på Twitter (Åpnes i et nytt vindu) Klikk for å dele på Facebook (Åpnes i et nytt vindu) Mer om det i hans nye roman Straahlbox. Så er det tid for triple sandwicher, wraps og chiabattaer, for den som klarer å brøyte seg gjennom berget av gratispenner, nøkkelringer og tørka godteri bakerst i lokalet.

RELATERTE BØKER