Brevet til kongen

Brevet til kongen - Tonke Dragt | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tonke Dragt
DIMENSJON
8,14 MB
FILNAVN
Brevet til kongen.pdf
ISBN
6209132512919

BESKRIVELSE

Tiuri skal slås til ridder. Han får ikke forlate kapellet den siste natten før seremonien, men en mystisk mann gir ham en oppgave: Han skal levere et brev. Dette blir begynnelsen på en lang og farefull reise. Jaget og etterlyst må han trosse all frykt og usikkerhet. På ferden møter han mange skikkelser; drapsmenn og riddere, konger og fattigfolk, vismenn og narrer. Hvem er venn, og hvem er fiende? Brevet til kongen er en episk, storslått, vakker og spennende historie om en ung gutt som brått kastes ut i verden. Det er en roman om vennskap, plikt, sluhet, råskap, politikk, maktkamper, ridderlighet og mot. Boken har klassikerstatus i mange land, er oversatt til tolv språk og finnes endelig på norsk!

En ung fremtidig ridder kjemper mot eldgamle profetier, magiske krefter og lunefulle følgesvenner når han legger ut på en episk reise for å redde kongeriket. Medvirkende: Amir Wilson,Ruby Ashbourne Serkis,Thaddea Graham. Directed by Hisham Zaman.

«De» og «Deres» har forlengst gått av moten, og brevet ditt vil nok virke i overkant høytidelig om du bruker disse formene. Skriftlige henvendelser til Kongefamilien (inklusive post til Skaugum) eller Det kongelige hoff kan sendes til: Det kongelige hoff Det kongelige slott Postboks 1 Vika 0010 Oslo. Telefon: 22 04 87 00 Telefaks: 22 04 87 90.

RELATERTE BØKER