Et internasjonalt blikk på skole og utdanning

Et internasjonalt blikk på skole og utdanning - Tove Brita Eriksen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tove Brita Eriksen
DIMENSJON
12,58 MB
FILNAVN
Et internasjonalt blikk på skole og utdanning.pdf
ISBN
5202507667721

BESKRIVELSE

Et internasjonalt blikk på skole og utdanning handler om nåtidens skole, om kunnskapssamfunnet, om lærerutdanning og om grunnskolens praksisfelt. Den handler også om det norske og det internasjonale skolesamfunnet, om viktige utdanningsreformer og om studentenes egne tanker om hva de har lært i grunnskolepraksis hjemme eller i utlandet. Boken er praksisnær og problematiserer på ulike vis forholdet mellom de teoretiske og praktiske aspektene i lærerutdanningen. Boken er forskningsbasert og viser til en rekke anonymiserte studenters utsagn om hva de lærer eller opplever at de lærer mindre om i grunnskolepraksis de seneste årene. Forfatteren tar også opp de nye utdanningskravene og lærerstudentenes nye muligheter for delstudier i utlandet. Gjennom bokens fem kapitler sammenlignes utdanningsrammer for både dansk, svensk og finsk utdanning, og det er også omtaler av enkelte andre lands utdanningssystemer. Boken er skrevet for alle som er opptatt av lærerutdanning og grunnskole, og for studenter på førskolelærerutdanningen og på den nye grunnskolelærerutdanningen for 1.-7. og 5.-10. trinn. Tove Brita Eriksen er førstelektor og forsker ved Høgskolen i Oslo. Hun har en allsidig utdanningsbakgrunn som lærer, og har selv arbeidet i grunnskolen og i den videregående skolen. Forfatteren er i dag medlem av flere internasjonale nettverk.

mars ser vi i dette faktaarket på noen globale likestillingsutfordringer i utdanningssystemene og i arbeidslivet. Sjekk om du kan søke på nett. Godkjenning av utdanning NOKUT har informasjon om utdanningsmuligheter for deg som har utenlandsk utdanning og ønsker å fortsette med utdanning i Norge.

Bak Dødsfjellet bok .pdf Hilde Hagerup. Bak murene last ned PDF C.J.

RELATERTE BØKER