Læringskoden

Læringskoden - Tom Tiller | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tom Tiller
DIMENSJON
5,51 MB
FILNAVN
Læringskoden.pdf
ISBN
3958508729577

BESKRIVELSE

Boka Læringskoden diskuterer aktuelle pedagogiske læringsspørsmål og fokuserer blant annet på årsaker til det store frafallet i den videregående skolen. Forfatteren er i boka på jakt etter selve læringskoden. Han mener at det er best sjanse til å finne denne i folkehøgskolen, en skole som fyller 150 år i 2014, med lange tradisjoner for å ivareta eleven som hel person, der menneskets karakter står i sentrum, og der karakterene ikke har fått noen plass. Utgangspunktet for boka er brev fra nåværende og tidligere elever og lærere der de skriver til forfatteren om sine erfaringer fra folkehøgskoleåret. I brevene forteller elevene om hva som skal til for at undervisning og læring skal kunne oppleves som magi, der de får ny tro på at de kan mestre skolen på en god måte, og der de finner fram til skjulte evner og anlegg. Målgrupper for boka er skoleinteresserte på bred front, men spesielt lærerstudenter, samt lærere og ledere. Tom Tiller er professor i pedagogikk ved Universitetet i Tromsø og gjesteprofessor ved Luleå tekniske universitet. Han er også forskningsleder for Nordisk senter for aksjonsforskning og aksjonslæring (NorAforsk). Tiller har lærerutdanning og har praktisert både som lærer og skoleleder i grunnskolen, samt vært leder for den praktisk-pedagogiske utdanningen ved UiT, Norges arktiske universitet, i flere år. Han har gjennom flere tiår vært opptatt av å styrke læreres og skolelederes profesjonalitet. Av tidligere utgitte bøker kan nevnes: Den tenkende skolen, Kenguruskolen, Den andre dagen, Læreren som forsker og Aksjonslæring.

Universitetsforlaget 2013 ISBN 978-82-15-02113-3.s 109 - 124. Skrøvset, Siw; Tiller, Tom.

- Vi lærer alle forskjellig. 2014 - Året vi løste den digitale læringskoden Vi har gått fra å være en vanlig ungdomsskole til å bli en referanseskole for Apple i løpet av fire-fem uker med 1:1 iPad på hele skolen. Riktignok så hadde skolen et godt omdømme i kommunen, men derfra til at Apple peker på oss og sier at vi er blant Europas beste skoler til å bruke iPad i undervisningen, så er det et godt stykke. Bok Det musikalske Lyceum og konsertlivet i Christiania 1810-1838 Børre Qvamme pdf Skal knekke læringskoden.

RELATERTE BØKER