Lykke og ulykken

Lykke og ulykken - Hilde Hodnefjeld | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hilde Hodnefjeld
DIMENSJON
7,72 MB
FILNAVN
Lykke og ulykken.pdf
ISBN
7764101588530

BESKRIVELSE

Om tro og overtro - og å overvinne det man er redd for. Lykke og pappa passer seg for svarte katter, de går ikke under stiger og de slår aldri opp paraplyen innendørs. Så en dag flytter det inn en katt i oppgangen: Det blir for mye for pappa, og når Lykke våkner neste morgen, er pappa borte. Heldigvis kommer farmor og henter Lykke. Og hun er ikke særlig opptatt av katter, spindelvev og firkløvere!Lykke og ulykken ble nominert til Brageprisen i kategorien Åpen klasse, bildebøker for voksne og barn i 2019.

Om tro og overtro - og å overvinne det man er redd for. Lykke og pappa passer seg for svarte katter, de går ikke under stiger og de slår aldri opp paraplyen.. Først og fremst rammer hjemmeulykkene barn, eldre og svaksynte.

1966) er illustratør og forfatter - og veldig kreativ! Hun har illustrert en lang rekke bøker for andre forfattere, og også utgitt egne bøker. Om tro og overtro - og å overvinne det man er redd for. Lykke og pappa passer seg for svarte katter, de går ikke under stiger og de slår aldri opp paraplyen innendørs.

RELATERTE BØKER