Når veven rakner

Når veven rakner - Jon Sjøtveit | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Sjøtveit
DIMENSJON
6,88 MB
FILNAVN
Når veven rakner.pdf
ISBN
9740303727570

BESKRIVELSE

Dette er en klassiker. Boka omhandler mobbing på arbeidsplassen. Jon Sjøtveit (1952-1999) skrev boken for alle som vil bry seg og som føler et ansvar for å rette opp misforholdene. Boka handler om solidaritet og mobbing, samhold og splittelse, maktovergrep og motstand, innlevelse og likegyldighet. Forfatteren har en grunnleggende varm tone i boka, og en sterk tro på at kollektivet og kollegene sammen kan skape en arbeidsplass som med raushet og omtanke vil hindre trakasseringer og overgrep. Når veven raknerkom ut for første gang i 1992. Årets reviderte utgave er oppdatert med ny lovtekst og nye forskningsresultater.

Når du føler at alt bare går til helvete, hendelse etter hendelse, og Til slutt står du der å føler infenting vil bli som før, alt håp er vekke og a... For Emmaus er stedet vi drar til når tingene rakner og håpet blåses ut. Navnet på landsbyen vi flykter til når livet blir uutholdelig og stillasene raser sammen rundt oss.

Knapt halvvåken i senga når bestemor er på vei til dagens økt ved vev i lokal låve. Renning er klar, satt opp med solid tråd.

RELATERTE BØKER