Rytmen mellom oss

Rytmen mellom oss - Gunn Karoline Fugle | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunn Karoline Fugle
DIMENSJON
12,1 MB
FILNAVN
Rytmen mellom oss.pdf
ISBN
8977370013139

BESKRIVELSE

Rytmen mellom oss er skriven for pedagogar, andre fagpersonar og foreldre som ynskjer å la seg inspirere til å bruke musikk i arbeid og samvær med barn og unge. Musikk og rytme er kjenslespråket vårt, og boka viser korleis og kvifor musikksamspel er førebyggande og utviklande for barn og unge. Boka viser at alle, uavhengig av om ein har musikkutdanning eller ikkje, kan bruke musikk til å skape gledesopplevingar og gylne augeblinkar. Målet er å gje inspirasjon til å synge, danse og leike med barn, og gje idear til korleis du kan bruke det du allereie kan på nye måtar.

Vi konsentrerer oss om den musikalske rytmen og de tallrike eksemplene på bokstavrim (allitterasjon og assonans). Musikalsk rytme.

Musikalsk rytme. Utropstegnene og rytmen i de tre første og de to siste verselinjene gjør disse versene relativt tunge og bombastiske. Bok - Rytmen mellom oss; Bok om menneskerettigheter; Reportasjebok om overganger - kun for nedlasting; Informasjonsmateriell (gratis) Her er du: Start / Nettbutikk / Bøker / Bok - Sjef i eget hus.

RELATERTE BØKER