Vokteren av tapte ting

Vokteren av tapte ting - Ruth Hogan | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ruth Hogan
DIMENSJON
11,69 MB
FILNAVN
Vokteren av tapte ting.pdf
ISBN
8625263377261

BESKRIVELSE

En gang var Anthony Peardew en hyllet forfatter av noveller, nå er han en tilårskommen mann som har tilbrakt halve livet med å samle tapte ting, som en soning for et løfte han brøt mange år tidligere.Når han innser at tiden er i ferd med å renne ut, overlater han huset og alle de tapte skattene til assistenten Laura, den eneste personen han stoler på vil fullføre oppdraget og forene de tusenvis av objektene med sine rettmessige eiere.Men de siste ønskene til vokteren av tapte ting har uforutsette ettervirkninger som setter i gang serie av tilfeldige møter.

Finnes som lydbok. En gang var Anthony Peardew en hyllet forfatter av noveller, nå er han en tilårskommen mann som har tilbrakt halve livet med å samle tapte ting, som en soning for et løfte han brøt mange år tidligere. Vokteren av tapte ting ebok.

Tiden er i ferd med å renne ut, og han overlater de tapte skattene til assistenten Laura, som må forene objektene med sine rettmessige eiere. Kjøp Vokteren av tapte ting fra Norske serier En gang var Anthony Peardew en hyllet forfatter av noveller, nå er han en tilårskommen mann som har tilbrakt halve livet med å samle tapte ting, som en soning for et løfte han brøt mange år tidligere. Kjøp Vokteren av tapte ting fra Norske serier En gang var Anthony Peardew en hyllet forfatter av noveller, nå er han en tilårskommen mann som har tilbrakt halve livet med å samle tapte ting, som en soning for et løfte han brøt mange år tidligere. Kjøp Vokteren av tapte ting fra Bokklubber En gang var Anthony Peardew en hyllet forfatter av noveller, nå er han en tilårskommen mann som har tilbrakt halve livet med å samle tapte ting, som en soning for et løfte han brøt mange år tidligere. Vokteren av tapte ting book. Read 7,786 reviews from the world's largest community for readers.

RELATERTE BØKER