Å bidra til skolebasert kompetanseutvikling

Å bidra til skolebasert kompetanseutvikling - Thomas Dahl, Gunnar Engvik, Henning Fjørtoft, May Britt Postholm, Kjersti Wæge | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thomas Dahl, Gunnar Engvik, Henning Fjørtoft, May Britt Postholm, Kjersti Wæge
DIMENSJON
11,89 MB
FILNAVN
Å bidra til skolebasert kompetanseutvikling.pdf
ISBN
4183332056305

BESKRIVELSE

Denne rapporten er en kartlegging av erfaring med utviklingsarbeid og etterutdanning ved landets lærerutdanningsinstitusjoner. Her kartlegges også lærerutdannernes kjennskap til forskning på de fire satsingsområdene innenfor skolebasert kompetanseutvikling ? klasseledelse og lesing, regning og skriving som grunnleggende ferdigheter ? samt kjennskap til forskning innen vurdering for læring. Formålet er å vise hvilke forutsetninger våre lærerutdanningsinstitusjoner har for å fungere som kompetansemiljø for satsingen på skolebasert kompetanseutvikling i ungdomsskolene fra høsten 2013. Målet til skriftserien Skole- og utdanningsforsking er å bidra til kunnskapsutvikling om skole, læring og utdanning. I serien gir vi ut både fagfellevurderte og ikke-fagfellevurderte antologier, monografier og rene forskingsrapporter.

Kjøp boken Å bidra til skolebasert kompetanseutvikling av Thomas Dahl, Gunnar Engvik, Henning Fjørtoft, May Britt Postholm, Kjersti Wæge (ISBN 9788232102891) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

20 (2012-2013), og skal bidra til erfaringsdeling, dialog og økt kompetanse i og kapasitet for utvikling. Til dette arbeidet har Høsøien skrevet idébanken Skolebasert kompetanseutvikling sammen med utviklingsveileder Marion Prytz. Boka er skrevet ut fra departementets og Utdanningsdirektoratets satsing på Ungdomstrinn i utvikling og Stortingsmelding nr 22 (2010-2011) - Motivasjon - Mestring - Muligheter. Nasjonale prøver og skolebasert kompetanseutvikling; Ressursene kan bidra til å utvikle forståelsen for regning i personalet på ulike måter.

RELATERTE BØKER