Avfallsbehandling

Avfallsbehandling - Gunnar Ottesen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnar Ottesen
DIMENSJON
3,96 MB
FILNAVN
Avfallsbehandling.pdf
ISBN
1882494325405

BESKRIVELSE

Avfallsbehandling inngår i en serie med bøker som brukes i fagskoletilbudet for vaktmesterog eiendomsservicebransjen ved NKI Nettstudier. Bøkene skal dekke dagens krav til effektivt vedlikehold, organisering og drift av næringseiendommer og boliger. Øvrige bøker som inngår i serien er: - Byggeteknikk med materialkunnskap - Elektriske anlegg - ENØK - Internkontroll - Renhold - Sanitæranlegg - Sentralvarmeanlegg og varmesystemer - Ventilasjon - Økonomi for driftspersonell (bare på nettet)

b) vesentlig endring, herunder fasadeendring, eller vesentlig reparasjon av bygning dersom tiltaket berører del av bygning som overskrider 100 m ... EU-kommisjonen har nå fastsatt et nytt BREF-dokument for avfallsbehandling. Her fremgår nye utslippskrav for ulike typer behandlingsanlegg, over en viss størrelse.

Sammen med våre kunder spiller vi på lag med miljøet. Vi ser muligheter i alt avfall og sørger for at miljøet blir vinneren.

RELATERTE BØKER