Dyras beste sjekketriks

Dyras beste sjekketriks - Malin Hellebø, Camilla Kuhn | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Malin Hellebø, Camilla Kuhn
DIMENSJON
12,12 MB
FILNAVN
Dyras beste sjekketriks.pdf
ISBN
5353614142376

BESKRIVELSE

Visste du at mohairgeita sitt beste sjekketriks er å tisse seg sjølv i fjeset? At edderkoppar sjarmerer damene med musikk og heftige rytmar? At pingvinar frir med småstein? Eller at geviret til hjortebukken er eit verktøy for å imponere dei kresne kollene? I denne boka tek Malin Hellebø og Camilla Kuhn for seg dei fascinerande og rare metodane dyr har for å finne seg ein make. Boka tek for seg både insekt, amfibiar og pattedyr og er ein underhaldande og kunnskapsrik inngang til den merkverdige dyreverda.

innbundet, 2019. Sendes innen 3-6 virkedager.

Du kjenner kanskje til korleis hundar i nabolaget snusar på kvarandre for å verte kjende og for å kanskje sjekke om det er løpetid? Kanskje har du også høyrt ropa frå ein hjort i brunst, eller lagt merke til den våryre ... Malin Hellebø har jobbet som programleder i Dyrevenn på NRK Super. Hun elsker dyr og har skrevet boken «Dyras beste sjekketriks».

RELATERTE BØKER