Emil fra Lønneberget gir seg ikke

Emil fra Lønneberget gir seg ikke - Astrid Lindgren | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Astrid Lindgren
DIMENSJON
8,8 MB
FILNAVN
Emil fra Lønneberget gir seg ikke.pdf
ISBN
7299160761571

BESKRIVELSE

Du har vel hørt om Emil - gutten som bor på Katthult og gjør flere spell i året enn det er dager? Hver gang Emil har gjort et spell, da må han i snekkerbua. Der sitter han og spikker tremenn - hele 369 har det etter hvert blitt.I den tredje boken om Emil kan du blant annet lese om da han fikk seg høna Halte-Lotta, om da Ida ble malt blå i ansiktet og om da Alfred ble syk og Emil reddet livet hans.

fått det som på den tiden ble regnet som den høyeste utmerkelsen en barnelitteraturforfatter kunne få, H.C. Andersen-prisen, også kalt "Den lille Nobelprisen". Emil fra Lønneberget gir seg ikke Astrid Lindgren Damm forlag 1970, 178 sider Frakt 75,- kommer i tillegg Ta kontakt via meldingsfunksjonen på Finn Betaling via Vipps, Paypal, eller bankoverføring Sendes med posten alternativ HeltHjem etter mottatt betaling Kjøp Emil fra Lønneberget gir seg ikke fra Bokklubber Du har vel hørt om Emil - gutten som bor på gården Katthult og gjør flere spell i året enn det er dager? Og det er sånn at hver gang Emil har gjort et spell, da må han i snekkerbua.

Utropspris: 80,- NOK. 5,- NOK Hvis du ikke har tid til å følge budrunden aktivt, kan du ... Serie: Emil fra Lønneberget gir seg ikke 1 Emil, det er han som bor på gården Katthult i Lønneberget i Småland, og som gjør spell nesten hver dag året rundt.

RELATERTE BØKER