Et barn å elske

Et barn å elske - Anne Marie Meyer | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Marie Meyer
DIMENSJON
4,94 MB
FILNAVN
Et barn å elske.pdf
ISBN
5468448595381

BESKRIVELSE

Augusta ble blank i øynene. - Jeg vil ikke at han skal sendes bort, jeg vil at han skal dø, så du slipper å skamme deg over ham og meg. Stemmen dirret. - Augusta, hva er det du sier? Jeg fatter ikke hva som går av deg. Du får ikke snakke slik. Nå går vi hjem og legger oss. Du trenger en god natts søvn. Augusta stirret på ham, det var som om hun ikke hørte hva han sa. - Kanskje du vil sende bort meg også? Er det det du og moren din vil? Men du kommer aldri til å få Ragna likevel, hun er lensmannens hustru, og han slipper henne aldri.

- Jeg vil ikke at han skal sendes bort, jeg vil at han skal dø, så du slipper å skamme deg over ham og meg. Stemmen dirret.

Men du kan også bruke dette på andre områder av livet ditt. Du kan lese med barna dine før de går til sengs, etter å ha spist, eller når som helst på dagen. Vår pris 114,-.

RELATERTE BØKER