Gamle synder

Gamle synder - May Lis Ruus | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
May Lis Ruus
DIMENSJON
6,64 MB
FILNAVN
Gamle synder.pdf
ISBN
9477062780598

BESKRIVELSE

Lucie og Ditlef er rystet når de får nyss om hvor lille Emme kan befinne seg, men håpet om at de skal få datteren tilbake, stiger. Samtidig forsøker de å ha en hyggelig julefeiring. Tradisjonen tro er det duket for julestue i Christencegård, og en uventet gjest dukker opp. Før hun fikk sukk for seg, la han leppene sine over hennes og kysset henne med en grådig tunge som smakte salt av svette. «Hva i svarte, hete helvete driver du med, din djevel?» brølte Ditlef og kastet seg over mannen som for litt siden hadde vært en forrykt julebukk. Lucie lå fortumlet og så dem bakse på gulvet mens halmen ble kastet opp i luften.

Meld deg på Klassekampens nyhetsbrev. Lørdag 25.

Tord Aslaksen forteller at de før sommeren hadde en lignende opprydning i Skallefjorden og Asperøysund som ligger vest for Lillesand, før innseilingen til Blindleia. Den gang ble to båter heist opp og sendt til miljøstasjon. Unge syndere - gamle synder.

RELATERTE BØKER