Høye hæler

Høye hæler - Mirja Tervo | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mirja Tervo
DIMENSJON
4,27 MB
FILNAVN
Høye hæler.pdf
ISBN
9740508690574

BESKRIVELSE

Hva er det med kvinner og sko? Hvorfor presser vestens kvinner føttene inn i noe som er både upraktisk og ubehagelig? Er høye hæler vår tids korsett?Bli med til en av New Yorks mest luksuriøse designerskobutikker, en skobutikk med over 100 000 par sko på lageret og en gjennomsnittspris på tusenvis av kroner. I over ett år var dette arbeidsplassen til etnologen Mirja Tervo. Med humoristisk skråblikk forteller hun om skoselgernes lite glamorøse hverdag i verdensmetropolen, fylt av illeluktende føtter, krevende rikmannsfruer og verdens vakreste sko. Og ikke minst en hard arbeidshverdag mellom skohyllene, hvor man må overleve kun på bonus og raskt lærer seg knepene for å stjele de rikeste kundene fra kollegaene...Dette er en bok for deg som elsker sko og er på fornavn med Christian Louboutin og hans røde skosåler. Det er også en bok for deg som ikke forstår greia...Les utdrag fra boken:

... Slingbacks, lave hæler og hoffsko er tilbake i nye farger og materialer. Andre steder er slangetrykk, vinyl og metallisk lær en av sesongens viktigste materialtrendfokuser.

Er pumpsene dine flunkende ny og du skal gå med de på fredag, er det lurt å gå de inn fra mandagen i forveien. Velkommen til Hoyer.no! Se våre kjoler, gensere, sko og tilbehør fra kjente internasjonale merkevarer. Trygg og rask levering! 4.

RELATERTE BØKER