Jeg har arvet en mørk skog

Jeg har arvet en mørk skog - Morten Borgersen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Morten Borgersen
DIMENSJON
6,74 MB
FILNAVN
Jeg har arvet en mørk skog.pdf
ISBN
7077899499067

BESKRIVELSE

Det ligger en kniv der. Sliren er ikke av lær, men av sort metall. Knivskaftet av blankt stål med et mørkt belegg. En geometrisk figur i rødt og hvitt er innfelt på skaftet. Midt i den lyser det. Et hakekors. En sønn vender tilbake til barndomshjemmet for å rydde etter farens død. Men er han forberedt på det som møter han? Gjennom foreldrenes valg søker han forståelse og lærdom om seg selv. Hvor mye av fortiden bærer man egentlig med seg inn i sitt eget liv? En intens og samtidig stillferdig roman om en sønn og hans møte med sin døde fars historie. Roman er basert på en sann historie.

Sliren er ikke av lær, men av sort metall. Knivskaftet av blankt stål med et mørkt belegg.

Man skal ikke ha mye fantasi for å se at det er seg selv og sin egen familie han skriver om. Jeg har arvet en mørk skog. Morten Borgersen.

RELATERTE BØKER