Jørgen + Anne er sant

Jørgen + Anne er sant - Vigdis Hjorth | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vigdis Hjorth
DIMENSJON
4,88 MB
FILNAVN
Jørgen + Anne er sant.pdf
ISBN
2771086274446

BESKRIVELSE

Tidenes kjæresteroman! Noen voksne tror man ikke blir forelsket før man er tretten år. Men det blir man. Da Anne gikk i fjerde, var hun så forelsket i Jørgen at hun nesten ødela gjerdet i Banditthagen og sov bak en stein hele natten da de ikke var kjærester mer. Men Ellen med den lange hestehalen ville også bli kjæreste med Jørgen. Da skrev Anne et falskt kjærlighetsbrev.Den mest forelska boken du kan tenke deg.

Oddsene er kanskje ikke på hennes side, men Jørgen Ruge skal bli hennes kjæreste. Selv om noen voksne ikke tror man kan bli ordentlig forelsket når man bare går i femte klasse, så vet Anne bedre..

nr: 922 771 995 Konto nr: 3000 21 44219. Jørgen + Anne = sant fikk femmere av et samlet norsk kritikerkorps, og er en varm barnefilm for hele familien. Ti år gamle Anne har aldri brydd seg om forelskelse.

RELATERTE BØKER