Kjærlighet og sommer

Kjærlighet og sommer - William Trevor | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
William Trevor
DIMENSJON
4,18 MB
FILNAVN
Kjærlighet og sommer.pdf
ISBN
3128391974429

BESKRIVELSE

I en liten landsby i Irland der det tilsynelatende ikke skjer noen ting, avdekkes en forbudt og lidenskapelig kjærlighetshistorie. En ettermiddag i juni skal den eldre Mrs Connulty begraves. I begravelsen dukker det opp en fremmed ung mann, Florian, som fotograferer begivenheten. Han vekker oppsikt og det går ikke lang tid før ryktene om den unge fotografen går byen rundt. Rett utenfor byen bor den unge Ellie. Hun har giftet seg med en eldre gårdbruker, mer av praktiske hensyn enn av kjærlighet. Han er enkemann og ensom, hun er ung og ønsker å bli verdsatt. Når Ellie og Florians veier krysses oppstår det forbudte følelser. I løpet av en sommer nærmer de seg hverandre sakte men sikkert og kjærligheten mellom dem blomstrer i takt med naturen. Men sommeren må en gang ta slutt. Vil kjærligheten likevel bestå? Med et drivende godt språk viser denne vakre og følsomme romanen oss alt som foregår i og mellom mennesker.

Publisert 3. juli 12:44, 2015 in Planetene av Bente R.

Han vekker oppsikt og det går ikke lang tid før ryktene om den unge fotografen går byen rundt. Rett utenfor ... Emnet forelskelse og kjærlighet er alltid aktuelt, og det kan egne seg til å sammenligne på tvers av tid, men også fra ulike ståsted.

RELATERTE BØKER