Klar - ferdig - gå!

Klar - ferdig - gå! - Hans A. Dahl | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans A. Dahl
DIMENSJON
12,12 MB
FILNAVN
Klar - ferdig - gå!.pdf
ISBN
6335941702953

BESKRIVELSE

Klar - ferdig - gå! er skrevet spesielt med henblikk på den grunnleggende fysiologiundervisningen for studenter i det første året av bachelorstudiet i idrett.I motsetning til flertallet av fysiologibøker tar den for seg de tilpasningene som skjer i organismen ved overgangen fra hvile til aktivitet. Boka legger vekt på grunnleggende mekanismer, men uten å bli unødvendig detaljrik. Den inneholder et stort antall forklarende fotnoter i tillegg til en fyldig ordliste, der sentrale ord og begreper i faget blir forklart. Samlet gjør dette boka velegnet for alle som ønsker å tilegne seg et grunnlag for å forstå hvordan kroppen tilpasser seg fysisk aktivitet. Boka krever ikke spesielle forkunnskaper. Hans A. Dahl er utdannet lege og arbeider som professor i anatomi ved Norges Idrettshøgskole. Han har undervist i anatomi og fysiologi for de aktuelle brukergruppene i en årrekke.

Rammeplan for barnehagen. Kropp, bevegelse, mat og helse, s.

Vi ønsker å forstå mennesker i lys av hva de har opplevd. Vi ønsker å møte mennesker som trenger det, med en anerkjennelse som ikke bare tåler det vonde, men også etterspør deres ressurser. Ramm, ferdig, gå! Til tross for løs snipp og humoristisk vinkling er dette et program der det faktisk er viktig å vinne.

RELATERTE BØKER