Lektor Brock drar i krigen

Lektor Brock drar i krigen - Egil Børre Johnsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Egil Børre Johnsen
DIMENSJON
5,57 MB
FILNAVN
Lektor Brock drar i krigen.pdf
ISBN
7289569807194

BESKRIVELSE

Brock var i en mannsalder lektor. Som ung var han elsket av elevene. Men gløden avtok etter hvert. Mot slutten av karrieren ble han en beinhard ironiker. Som pensjonist og enkemann likte han best å skrive nekrologer og oppsøke statuer for å få til gode dialoger. Etter passerte åtti år blir Brock plaget av dårlig samvittighet. Velstand og trygghet har preget hele livet uten at han har lagt to pinner i kors for å dele av sin overflod med andre. Løsningen blir en soningsferd av de sjeldne. Inspirert av Henri Barbusses roman "Ilden" drar Brock til åstedet for de verste grusomhetene under første verdenskrig. Han ønsker å vandre, berøre, delta og be om unnskyldning for sitt fravær fra lidelsen. En oldings aktive solidaritet med den krigen som overgår alle andre i meningsløshet må da bety noe?

Mot slutten av karrieren ble han en beinhard ironiker. Som pensjonist og enkemann likte han best å skrive nekrologer og oppsøke statuer for å få til gode dialoger.

Velstand og trygghet har preget hele livet uten at han har ... Lektor Brock drar i krigen. Egil Børre Johnsen.

RELATERTE BØKER