Medmennesker

Medmennesker - Unni Wikan | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Unni Wikan
DIMENSJON
11,45 MB
FILNAVN
Medmennesker.pdf
ISBN
1135304466116

BESKRIVELSE

Boka går bak stereotypiene og lar deg møte arabere og muslimer i sin fulle kompleksitet som mennesker. Sentralt i skildringen står Umm Ali og hennes miljø. Med åtte barn og uten jobb er hun familiens forsørger. Boka tegner et portrett av denne imponerende kvinnen og gir samtidig et bilde av miljøet i bakgatene. Hverdagsliv og skjebner skildres i rå detalj.

I tolv fortellinger skriver Stefan Einhorn om avgjørende møter mellom mennesker, og etter hver historie resonnerer han tankevekkende rundt hvordan vi bør handle for å være gode medmennesker. 22 prosent av innvandrerne har liten tillit til sine medmennesker, mens det samme bare gjelder 6 prosent i befolkningen generelt. Derimot har innvandrere mer tro på vårt politiske system enn andre har.

Disse menneskene, eller deres nærmeste, tilhører nemlig de såkalte risikogruppene. Medmenneske er en roman (1929) av Olav Duun. Boken er første bind i en trilogi som følges opp med Ragnhild (1931) og Siste leveåre (1933).

RELATERTE BØKER