Norsk tantra

Norsk tantra - Odd Eirik Ness | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Odd Eirik Ness
DIMENSJON
5,27 MB
FILNAVN
Norsk tantra.pdf
ISBN
7674361503008

BESKRIVELSE

Mener du at du lever i dette øyeblikket, eller at du lever som dette øyeblikket? Vil du være den samme etter å ha lest denne boken? Odd Eirik Ness fikk et nytt syn på livet da han våket over sin syke datter en høstnatt. "Denne natten ble jeg befridd fra den utenforhet vi alle oppdras til å tro er vår livstidsdom," skriver han. Bitene han pleide å stykke virkeligheten opp i, ble til én bevegelse. På en underlig måte følte han at denne bevegelsen var hvem han egentlig var - hvem vi mennesker egentlig er. Bli med på en tankevekkende og humørfylt reise i et ikke-dualistisk livssyn.

Tantra er forståelsen av at alt henger sammen med alt annet i vår virkelighet. I følge tantra så vil altså sex henge sammen med alt annet.

Your place for tantra in Norway! Tantra massasje Oslo og Sjamanistisk healing. Foren seksualitet, kjærlighet og åndelighet.

RELATERTE BØKER