Realfag 1

Realfag 1 - Nils Kr. Rossing, Tore Fagerli | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nils Kr. Rossing, Tore Fagerli
DIMENSJON
7,83 MB
FILNAVN
Realfag 1.pdf
ISBN
8798050917666

BESKRIVELSE

Dette heftet er en lærerveiledning til støtte under laboratoriearbeid med varme-pumper og solfangere. Her beskrives virkemåte og oppbygning av varmepumper og solfangere, supplert med forslag til illustrerende eksperimenter. Ved siden av en lang rekke enkle eksperimenter, beskrives måling av varmefaktor for en varmepumpe, kondensasjonsvarme for vann og solfangeres virkningsgrad. Deler av heftet kan brukes som elevark under laboratorieøvelsene. Idéhefte for lærere er en serie fagdidaktiske hefter utviklet ved Program for lærerutdanning og Skolelaboratoriet ved NTNU i Trondheim. Her presenteres eksempler på undervisningsopplegg og nyttige pedagogiske forslag og råd innen de ulike fagene. Heftene setter fokus på de forskjellige hovedområdene i Kunnskapsløftet, og vil være gode verktøy til bruk i undervisningen i ungdomsskolen og videregående skole. Innholdet er også relevant for lærerstudenter og lærerutdannere.

Rossing fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788251922265 Realfag i videregående.

Barnehagelæreres og læreres kompetanse i realfag skal forbedres. Tett på realfag (PDF, 1,8 MB) Fra og med skoleåret 2020-2021 innføres nye utdanningsprogram, programområder og læreplaner i videregående opplæring.

RELATERTE BØKER