Skam og skade

Skam og skade - Ole-Jørgen Skog | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ole-Jørgen Skog
DIMENSJON
7,18 MB
FILNAVN
Skam og skade.pdf
ISBN
9809954161139

BESKRIVELSE

Hva er sosiale avvik? Hvorfor velger noen å bryte med samfunnets sosiale normer? Hvilke konsekvenser får det for individ og samfunn? Hvilken effekt har forebyggende tiltak og straff? Forfatteren har lagt særlig vekt på å presentere nyere forskning om kriminalitet og rusproblemer. Han viser bl.a. hva forskningen har avdekket, når det gjelder hvem som står i faresonen for slike problemer, og hva virkningen er av forebyggende tiltak på dette området. Også de mange etiske dilemmaene blir behandlet.Boken gir en grundig og veldokumentert introduksjon til det mangslungne feltet avvikssosiologi.

Direkte eller gjennom tvangshandlinger. Tidlig i forløpet var det å slutte å spise den minst synlige måten å gjøre det på, å sulte eller brekke seg til døde. Demoner i kirken - en skam og en skade.

Karttjeneste hvor du finner alle anlegg og hvor i landet det spilles kamper på dagens dato. Finn kamper. Veien ut av skam er ofte gjennom en bønn om mer innsikt i Guds barmhjertighet og faderlige kjærlighet for sine barn, uansett hva som kan ha skjedd.

RELATERTE BØKER