Vi i verden 1

Vi i verden 1 - Beate Børresen, Tove Larsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Beate Børresen, Tove Larsen
DIMENSJON
11,13 MB
FILNAVN
Vi i verden 1.pdf
ISBN
2084634246234

BESKRIVELSE

Lærerens bok har et grundig bakgrunnsstoff til støtte for læreren innenfor alle tradisjoner og temaer. Fortellingsstoffet for elevene er utdypet med kontrollspørsmål og forslag til samtaletema. Oppgavestoffet legger i stor grad opp til aktiviteter der arbeid med språket er sentralt. Metodestoffet legger godt til rette for tverrfaglig arbeid og temaorganisering av undervisningen, og er variert med tanke på elevenes ulike læringsstiler.

I dag utgjør denne aldersgruppen 1 av 11. Det høres kanskje utrolig ut, men å gi jenter tilgang på rimelig og trygg skolegang kan være blant de største klimatiltakene i verden. Frem mot 2050 er det ventet at vi blir godt over ni ... Vi legger til at PC-en er relativt slank, med sine 1,65 centimer - men vi har sett mange som er slankere.

Dette er et resultat av at vi føder færre barn, samtidig som vi lever lenger. Det er forventet at antallet mennesker over 65 vil utgjøre 1 av 6 av verdens befolkning i 2050.

RELATERTE BØKER