Definisjonen av umulig

Definisjonen av umulig - Camilla Sandmo | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Camilla Sandmo
DIMENSJON
3,99 MB
FILNAVN
Definisjonen av umulig.pdf
ISBN
9693042632270

BESKRIVELSE

Sårt, morsomt og direkte om sommeren alt forandrer seg - om umulig forelskelse, verdensrommet og invaderende sommergjester.Hanna tilbringer ferien hos bestefar på Vårøya. Som vanlig har hun med seg stjernekikkert på stranda og drømmer om å bli astronaut. Men ingenting er som det skal denne sommeren. Selv vennskapet med Olivia trues av Hannas store hemmelighet, den hun helst vil legge igjen på fastlandet. For er man ekte venner hvis man bare møtes hver sommer? Kan man bli forelsket i en gutt som har et annet syn på verden? Og hva er egentlig vitsen med stjerner hvis man ikke lenger kan se dem?Camilla Helene Sandmo (f. 1991) har gått Norsk Barnebokinstitutts forfatterstudium. Hun debuterte i 2017 med ungdomsromanen Kan vi bare late som, som ble nominerttil både NBUs debutantpris Trollkrittet og til Uprisen.

Passer for: Ungdom Språk: Bokmål Innleser: Hanna Børseth Rønningen. Hør baksidetekst ... Kunst, kulturytring hvor utførelsen gjerne krever spesiell kunnskap og ønske om å bruke denne og individuelt tilpasse den til en situasjon og hensikt.

I 2017 ga hun ut Kan vi bare late som.Hennes nyeste roman er om frykt, tradisjon og vanskelige følelser. Viktig med tradisjoner Hanna er i tidlig tenårene, og hun følger sin faste tradisjon, nemlig å tilbringe sommeren på Vårøya. Definisjonen av umulig.

RELATERTE BØKER