Et pust i evigheten

Et pust i evigheten - Ann-Christin Gjersøe | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ann-Christin Gjersøe
DIMENSJON
6,88 MB
FILNAVN
Et pust i evigheten.pdf
ISBN
1101547488869

BESKRIVELSE

Amelia kommer stadig tettere på fortiden, og gamle gjenstander har det med å dukke opp rundt henne. En dagbok fra 1884 åpner en dør inn til en verden som virker både fjern og kjent på samme tid ... Ellinor blir engstelig da hun hører at Oliver er bløder. Men hvorfor har han holdt det skjult for henne? Først idet hun får et uventet brev, innser hun alvoret, og verden raser sammen for henne. «Du må tilgi Oliver,» sa Justin og snudde seg mot henne. Ellinor klarte ikke å se ham i øynene. «Jeg skulle ønske jeg hadde fått vite det på en annen måte,» svarte hun lavt. «Det ville ha vært enklere om Oliver hadde funnet en uskjønn, uforstandig kvinne. Men det gjorde han ikke. Han fant deg.»

En dagbok fra 1884 åpner en dør inn til en verden som virker både fjern og kjent på samme tid … Ellinor blir engstelig da hun hører at Oliver er bløder. Vår pris 114,-. Amelia kommer stadig tettere på fortiden, og gamle gjenstander har det med å dukke opp rundt henne.

TROMSØ: Karmelittene i "Totus Tuus" , verdens nordligste karmelittkloster, står klare ... Plateanmeldelse: Emilie Nicolas: «Let Her Breathe»: Et friskt pust Alle gode ting er tre for Emilie Nicolas. Også denne gangen kommer albumet hennes til å stå igjen som et av årets beste. Evigheten er det seneste leddet i den ledende tendensen i norsk pop i det nye århundret - et nytt navn fra Bergen.

RELATERTE BØKER