Hat og kjærlighet

Hat og kjærlighet - Elin Brend Johansen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elin Brend Johansen
DIMENSJON
11,46 MB
FILNAVN
Hat og kjærlighet.pdf
ISBN
3306858855973

BESKRIVELSE

- Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal tro. Han gikk mot bokhyllene. Sinnet var i ferd med å forlate ham og ryggen var rak. - Kjære Håkon, du må tro meg, sa Ingrid.- Må jeg det? Han snudde seg igjen. Hun så smerten i øynene hans. - Hvis du vil avlyse bryllupet ... Stemmen brast da hun så at den iltre minen var tilbake. Han gransket henne med olme øyne. - Er det det du håper på? At jeg skal avlyse bryllupet?

Sjanger Annet Språkform Bokmål Lastet opp 21.08.2005 Tema Kjærlighetsproblemer. Man må elske for å hate, men hvordan vet man om man elsker noen? Hva er egentlig hat? Er det falske følelser, illusjoner som borrer seg inn under huden min, som ... Men jeg går ikke rundt og tenker i termer som kjærlighet og hat til daglig..» sier én.

Hat fører til enda mer hat. Bitterhet og hevn fører til blodfeider og nabokrangler, opprettholder oppbrudd og avstand mellom mennesker. Hat og kjærlighet.

RELATERTE BØKER