Julia drar til byen

Julia drar til byen - Eva Eriksson, Lisa Moroni | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eva Eriksson, Lisa Moroni
DIMENSJON
5,73 MB
FILNAVN
Julia drar til byen.pdf
ISBN
8599691639782

BESKRIVELSE

Julia og mamma skal til byen. Så mye folk det er overalt! Julia hilser på alle hun møter: Hei, hei! Ha det, sier hun når de går av bussen. I skobutikken måler Julia føttene og prøver sko. Mamma vil også ha nye sko, og Julia hjelper til. Men hvor ble mamma av? Der er hun! Oi, hun går. Uten Julia! Julia løper etter. Mamma! Men det var ikke mamma ... Hvor er mamma? «Så utrolig søtt og fint og lærerikt for både barn og foreldre med en utforskende to-tre-åring» @bokmorten på Instagram om Julia-bøkene Eva Eriksson og Lisa Moroni har skrevet og illustrert Julia-bøkene sammen. Julia, Lisas to år gamle datter og Evas barnebarn, har stått for inspirasjonen. Her er alle med: mamma, pappa, mormor, hunden Soda - og så sjarmtrollet Julia, så klart!

I rollene møter vi Anne-Cath. Vestly som Kanutten og Alf Prøysen som Romeo Clive. JEG DRAR PÅ MITT FØRSTE EVENT NOENSINNE! 🔥 Det arrangeres årlig et spilleevent der nye spill slik som FIFA 18 og Need for Speed lanseres i byen Köln i Tyskla... Denne uka har jeg tenkt på følgende jungelord: "Det hender Fantomet forlater jungelen, og går omkring i byen som en vanlig mann".

Kanutten får låne en sykkel og drar til byen for å tjene penger. Der treffer hun gatesangeren Romeo Clive.

RELATERTE BØKER