Logg av

Logg av - Thomas Moen, Lars Bratsberg | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thomas Moen, Lars Bratsberg
DIMENSJON
7,55 MB
FILNAVN
Logg av.pdf
ISBN
5832524528432

BESKRIVELSE

"Jeg hadde ingenting annet å gjøre enn å se min sønn spille fotball. Se ham smile, les og kose seg med vennene sine. Jeg valgte telefonen foran ham. Jeg hater meg selv." Endelig får vi mulitaskernes fortelling, og begrunnelse, for hvorfor vi skal logge av når vi har fri og anledning til det. Det skjer noe med oss og vårt forhold til omgivelsene når vi bare kommuniserer digitalt. Og ikke minst stresser vi hjernen hele døgnet når vi hele tiden skal være på og med fordi vi tror at vi kan gå glipp av noe. Logg av er en viktig bok som gir deg mulighet til igjen å finne balansen i livet, å være tilstede både sosialt og på jobb, og sove godt uten å stresse for å få nok søvn.

Ta en digital pause og bli med ut på analoge opplevelser. Knytt varige vennskap og lær praktiske ferdigheter som gir nytte livet ut.

Hvis du vil beholde en kopi av Safari-passordene dine på Macen, klikker du på Behold på denne Macen. Mangler du brukernavn og passord? Ta kontakt med barnehagen, så får du det av dem. Logg arkitekter har som målsetting å være et ledende arkitektkontor innen moderne arkitektur der vi ønsker å ivareta helheten i utforming og planlegging av de ulike prosjektene vi til en hver tid er involvert i. Logg deg på nettbanken. Gå til «Meny» og under «Innstillinger» finner du «BankID».

RELATERTE BØKER